La vinya, ens ofereix una manera de viure que ens dona l’oportunitat de conviure en harmonia amb la natura. Nosaltres tenim les arrels profundes a la terra del Penedès.

Viticultors amb moltes generacions a l’esquena, els cognoms Lluch i Llopart representen la unió de dues famílies amb les arrels ben endinsades al municipi de Font-rubí. Dones i homes que, conjuntament, han treballat com a masovers dues petites finques al Penedès.

Volem que els nostres vins esdevinguin un reconeixement a totes aquelles dones i homes que, al llarg de la seva vida, han cuidat el nostre paisatge i ens han transmès l’estima per la terra. He tingut la gran sort de créixer envoltat de ceps i oliveres, un paissatge que estimo i que forma part de la vida de moltes persones, el respecte pel que ens envolta es el far que ens guia. La família, que m’ha ensenyat a treballar amb esforç, a tenir passió per la vinya, es l’eix vertebrador dels vins que fem. Entre totes i tots aconseguim pujar cada any una verema diferent però amb la mateixa admiració pels vins que en sortiran.